Haal je gratis Frida Kahlo etalagepakket op

HAAL JE GRATIS FRIDA KAHLO ETALAGE PAKKET OP

 

Vanaf 8 oktober opent in het Drents Museum de expositie Viva la Frida. Een internationaal hoog aangeschreven expositie die tot 27 maart 2022 te zien is in Assen. Vaart in Assen is druk bezig met de city dressing en verbinding met de binnenstad. Er komen vlaggetjes door de straten van het kernwinkelgebied, lantaarnpaalbanieren in en rondom de stad, levensgrote muurschilderingen, een icoon op de Kop van de Vaart en er wordt een stadsroute ontwikkeld. 

 

Etalage pakket

Ook heeft Vaart in Assen voor jullie een gratis etalagepakket samengesteld. Etalages kunnen hiermee mooi worden gestyled en zo creëren we samen één stijl en een aantrekkelijke binnenstad voor de bezoeker. De pakketten bestaan uit:

1. Vlaggenlijn van 10 meter met 22 vlaggetjes (ca. A4 formaatk, brandvertragende stof).

2. Transparantie raamstickers 4 stuks. 2 van 40x40 en 2 van 60x60 centimeter.

3. A3 Frida Kahlo poster.

4. Flyers Drents Museum over de expositie.

Er zijn 100 pakketten beschikbaar.


De pakketten (een per winkel) zijn te bestellen door vóór vrijdag 1 oktober een mail te sturen met als onderwerp Frida pakket naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De pakketten liggen vervolgens voor jullie klaar en kun je ophalen op maandag 4 oktober vanaf 12 uur bij de VVV aan de Marktstraat 8 – 10.

 


Online Modeshow
Vorige

Online Modeshow

Laat een reactie achter
Binnenstadsorganisatie Vaart in Assen heeft in sam...
Lees Verder
Resultaten marketingactiviteiten
Volgende

Resultaten marketingactiviteiten

Laat een reactie achter
De stadscampagnes en alle bijhorende marketingacti...
Lees Verder