Fashion Festival Assen

Informatie voor ondernemers in de binnenstad


Op zaterdag 1 april vindt het Fashion Festival Assen plaats! Een bekend concept in een nieuw jasje. Tijdens dit ééndaagse festival wordt de hele binnenstad van Assen omgetoverd tot the place to be voor fashion. De nieuwe collectie hangt in de winkels en bezoekers uit Assen en Drenthe kunnen volop passen, advies inwinnen en genieten van allerlei activiteiten.


Een nieuwe vorm

Eerder al hebben meerdere mode-events plaatsgevonden, in de vorm van een modeshow op het Koopmansplein en een online modeshow in DNK. Bij modeondernemers merkten we genoeg enthousiasme voor weer een nieuwe editie en dus faciliteert Vaart in Assen dit jaar weer een mooi event. Na inventarisatie onder ondernemers gaf het merendeel aan de voorkeur te geven aan een event in het de binnenstad, waar we met zijn allen aan kunnen werken. Vandaar dat het mode-event dit jaar voor het eerst verschijnt in de vorm van het Fashion Festival Assen.


De hele binnenstad op z’n kop

Eerder al hebben meerdere mode-events plaatsgevonden, in de vorm van een modeshow op het Koopmansplein en een online modeshow in DNK. Bij modeondernemers merkten we genoeg enthousiasme voor een nieuwe editie en dus faciliteert Vaart in Assen dit jaar weer een mooi event. Na inventarisatie onder ondernemers gaf het merendeel aan een event in de binnenstad, zichtbaar in de straten wel te zien zitten. Vandaar dat het mode-event dit jaar voor het eerst verschijnt in de vorm van het Fashion Festival Assen.


Daar wil je natuurlijk aan meedoen!

Meedoen? Dat kan! Je kunt gemakkelijk instappen in één van onze kant-en-klare pakketjes. Maar eigen ideeën aandragen mag natuurlijk ook (graag zelfs). Wat ons betreft wordt dit namelijk niet alleen een feestje voor de bezoeker, maar ook voor de ondernemers. Alle deelnemende ondernemers worden natuurlijk meegenomen in de communicatie vanuit Dit is Assen (denk aan informatie op www.ditisassen.nl, plaatsing in de brochure, naam op de festivalplattegrond, uitlichting op de social media kanalen et cetera).


Download hier de brochure voor fashionretailers

Download hier de brochure voor horeca en andere ondernemers


Aanmelden, meer informatie of een eigen idee inzenden? Dat kan bij projectleider Renate Westervaarder (Vaart in Assen) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Fashion, fashion, fashion

We regelen een podium met catwalk op het Koopmansplein waar in de middag meerdere professionele modeshows zullen worden gehouden, voor zowel volwassenen kleding als voor kinderkleding. Voorafgaand aan de modeshows brengen we onder begeleiding van een dj en modellen de show onder de aandacht bij het winkelend publiek. Met de stoet lopen we door de straten richting het Koopmansplein waar de modellen uit de stoet over de catwalk lopen. 


Zet jij jouw zaak op de kaart voor het grote publiek? Deze publiciteit wil je natuurlijk niet missen. Modewinkels kunnen deelnemen aan de modellenstoet en kledingsets aanleveren voor de professionele shows op de catwalk. Daarnaast vragen we je superaantrekkelijke aanbiedingen te maken.


Festival: horeca, beauty en meer

Horeca en beautysalons benaderen we voor deelname in de vorm van arrangementen en/of mooie acties. Eigen initiatieven zijn zeker welkom.

In de stad worden allerlei side events georganiseerd. Denk aan als kleur- en stijladvies, een workshop nail art of een photobooth.  En voor kinderen pimp jouw kleding, glitter & glamour etc.


Kortom, wij verzorgen de basis en jij mag aanvullen. Aanmeldingen en ideeën graag naar Renate Westervaarder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Taal werkt!
Vorige

Taal werkt!

Laat een reactie achter
Laaggeletterdheid binnen het bedrijf kan leiden to...
Lees Verder
Stadsgids Assen
Volgende

Stadsgids Assen

Laat een reactie achter
De Stadsgids Assen is klaar! Bij de VVV, diverse ...
Lees Verder